0 +
Εθελοντές

Συμπληρώστε την φόρμα και γίνετε εθελοντής

Φόρμα Εθελοντή

• Το πρότζεκτ AGC είναι ζωντανό και κινητικό, όπως η πόλη,
διαδραστικό και συμμετοχικό, όπως και το blog του.

• Βασίζει την έρευνά του και στους φίλους Εθελοντές.

• Η πόλη είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της, που
συνδιαμορφώνουν παροδικές ή και πιο ανθεκτικές ταυτότητες.

• Στην παρούσα φάση της έρευνας, εστιάζουμε στα ιστορικά κέντρα της Αθήνας και του Πειραιά, της Πελοποννήσου, και των νησιών της Δωδεκανήσου, αφού το εστιακό σημείο του πρότζεκτ είναι η πολυδιάστατη σχέση τοπόσημων, μνημείων, διατηρητέων κτισμάτων, αρχαιοτήτων, έργων δημόσιας τέχνης και δημόσιου χώρου, εν γένει, με εκφάνσεις του γκράφιτι, με έμφαση στο tagging και στη street art.

• Στείλε τις δικές σου φωτογραφίες από τα σημεία αυτά, αν εντοπίσεις πάνω ή κοντά τους διάφορες μορφές γκράφιτι (με έμφαση στο tagging, αλλά και stencils, stickers και πολιτικά ή αθλητικά συνθήματα, καθώς και street art). Ανάρτησέ τα στον ιστότοπό μας, με σύντομο ευπρεπές σχόλιο, αν επιθυμείς.

• Οι φωτό σου θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τους ερευνητικούς επιστημονικούς σκοπούς από τους υπεύθυνους του πρότζεκτ, με τα πνευματικά σου δικαιώματα ακέραια και μετά από άδεια χρήσης. Αφού κονιοποιηθούν στον ισότοπο, η Ομάδα του πρότζεκτ δε φέρει καμία ευθύνη για τις όποιες χρήσεις τους από τρίτους. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να MHN αναρτήσει ανώνυμες φωτό ή απρεπή σχόλια.

• Μπορείς, ασφαλώς, να μας αποστέλλεις φωτό και από άλλα σημεία, όπως αυτά που αναγράφονται παραπάνω, από το ιστορικό κέντρο και άλλων ελληνικών και ξένων πόλεων, για μελλοντική χρήση.

Οι φίλοι Εθελοντές μας θα έχουν προτεραιότητα σε δράσεις, εκδήλωσες, επιστημονικές ημερίδες, εκθέσεις κ.ά., που θα διοργανώνονται από ή με τη συμμετοχή του συγκεκριμένου πρότζεκτ (Τίτλος).

Φόρμα Εθελοντή